Het  Agahuis

Binnenweg 32, Ellecom (bij Arnhem)                                  0313  416 200   

 

Saskia

Schepers

 

Bij het Agahuis draait alles om warmte. En niet alleen van het fornuis! Een journaliste verwoordde het kort geleden zo: "Wie een afspraak heeft met Mick Stomp heeft het gevoel op bezoek te gaan bij een goede vriendin." (klik hier voor het volledige artikel)


Wij vinden het inderdaad belangrijk dat u zich thuis voelt in het Agahuis. En op uw gemak een beslissing neemt. Een Aga wordt vaak voor generaties gekocht. Dan is het toch logisch dat  u de kans krijgt zich goed te oriënteren? En is het toch fijn dat de Aga een goede herinnering aan het juiste adres met zich mee brengt?


Daarom maken wij het liefst een persoonlijke afspraak met u. Zodat u de aandacht van ons krijgt die ú verdient. Ook 's avonds bent u van harte welkom!


Het Agahuis werd in januari 2010 het 22ste verkooppunt van warme Aga's in Nederland. Nu zijn wij één van de zeven Aga Living Centres, de enige adressen waar u een warme Aga kunt kopen.


Wat maakt het Agahuis zo bijzonder? Kennis? Kunde? De warmte? De after sales service? U mag het zeggen, u bent welkom! (Lees hier wat anderen zeggen.)


De drijvende kracht achter het Agahuis is Mick Stomp. Mick studeerde Voedingsleer en Gezondheidskunde en was jaren kookdocente. Daarnaast werkte zij voor het Productschap Pluimvee en Eieren en verzorgde zij productdemonstraties en kookworkshops in het Kooktheater in Houten.


Met de restauratie van onze boerderij in Ellecom ging een lang gekoesterde wens in vervulling: de Aga kwam op de plek die ervoor was ingeruimd .. (Mick haar verhaal over de Aga in de sterren)

 

Ellecom ligt aan de Veluwezoom en de IJssel en is goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. De A348 begint bij Ellecom en in 5 minuten bent u op de A12 bij Arnhem.

In de directe omgeving liggen de Posbank, Kasteel Middachten,  Landgoed Avegoor, de goed bewaarde hanzesteden Doesburg en Zutphen en Arnhem met onder andere Burgers Zoo en het Openluchtmuseum.

AGA en La Cornue cookers en coolers, keukens met sfeer en wooninspiratie

AGACADABRA


232 bladzijden plezier

Keukenkijken en Oventoveren.


Mick ging met fotografe Arlette Juch op pad om op meer dan 100 adressen een kijkje in de keuken te nemen.


Van ieder adres tenminste één bladzijde met prachtige full colour sfeerfoto’s en het favoriete ovenrecept. Zo geschreven dat ook niet-Agabezitters ermee aan de slag kunnen.


Het geweldige design is van Regine Mateman, Bernadette Hakken deed de kundige redactie.

Het AGAhuis op Youtube: